Track Experience - Leipzig

Track Experience - Leipzig

Beleef onvergetelijke momenten door deel te nemen aan onze Porsche Experience welke zal plaatsvinden op het parcours van Porsche Leipzig.Porsche Leipzig biedt u de mogelijkheid aan om 3 unieke activiteiten te beleven:

1. Drive on Track

Dit circuit werd goedgekeurd door de FIA, en is zodanig ontworpen dat de mooiste bochten van circuits van over heel de wereld hier werden nagebouwd zoals de Bus-Stop van Spa-Francorchamps, de S van Laguna Seca enz. De instructeurs zullen u aanleren hoe u de ideale lijnen kan rijden, alsook hoe en waar u ideaal remt en versnelt. Dit zal u sensaties bezorgen welke u van een Porsche kan verwachten.

2. Off-Road Track

Treedt buiten uw grenzen op dit avontuurlijke natuurlijke hindernissenparcours van 6 km. De Cayenne zal u tonen hoe het voelt om door een waterlijn te rijden, een helling met een hellingsgraad van 80% te overschrijden en over oneffenheden met grote uitslagen te rijden. Deze situaties hebben geen geheimen meer voor deze Porsche.

3. Factory Tour

De fabriek van Leipzig is de plaats waar onze vierdeursmodellen worden gebouwd. U zal er de techniek ‘Just in Time’ ontdekken, dankzij dewelke deze Porschemodellen uniek blijven in hun genre.

Geïnteresseerd?

Contacteer uw Porsche Centre.
www.porsche.be

Geïnteresseerd? Contacteer uw Porsche Centre.