Porsche Next

Porsche Digital Showroom

Uw Porsche-droom beleven is een persoonlijke ervaring waarbij de keuze van elk detail een essentieel verschil maakt. Om u daarbij te begeleiden, staan de Porsche Centre helemaal tot uw beschikking. De klok rond nodigt de Digital Showroom u uit voor een online belevenis waarbij u kan navigeren tussen de modellen en andere inspirerende inhoud, met indrukwekkende beelden en zichten.

Start de ervaring
Vind een Porsche Centre bij u in de buurt Vind uw Porsche Centre

Videos modellen

Dreamers Stories

Iedere droom heeft de kracht om de wereld te veranderen. Wij weten hoe het voelt om er één na te jagen en we willen dat anderen hetzelfde doen. Maar genoeg over ons - laten we eens luisteren naar de inspirerende verhalen van andere droomjagers.

Behind the scenes of your dreams

Driving experiences - Experience your dream

Lifestyle

Porsche eBike

De Porsche eBike Sport en de Porsche eBike Cross brengen de sensatie en prestatiefascinatie van Porsche op twee wielen.

Naar artikel

TAG Heuer & Porsche

TAG Heuer & Porsche : 2 geschiedenissen, 1 passie. Al meer dan een halve eeuw kruisen de verhalen van de twee bedrijven elkaar. "Wij brengen samen wat onze klanten het liefste van ons beiden hebben: authentiek erfgoed, spannende sportevenementen, unieke levenservaringen en de vervulling van dromen. We streven er allebei naar om unieke, magische momenten te creëren voor onze gemeenschappen".

Naar artikel

911 GT3 Collectie

Carpe diem, zeggen ze – pluk de dag. En daarom is ons motto voor de nieuwe 911 GT3 modellen: Time is precious – haal alles uit elke seconde.

Ontdek de collectie