Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Exclusive Manufaktur

Hooggekwalificeerde werknemers met tientallen jaren ervaring besteden veel aandacht aan elk detail en verrijken het met vakmanschap. De experts beschikken over een brede waaier van visuele en technische aanpassingsmogelijkheden voor zowel het exterieur als het interieur. Er wordt voldaan aan de hoogste normen wat betreft materialen en afwerking.

Naast individuele voertuigen voor klanten produceert Porsche Exclusive Manufaktur ook kleine series en gelimiteerde oplagen. Er worden hoogwaardige materialen gecombineerd met moderne productietechnologieën om een harmonieus totaalconcept te creëren. Ongeveer 100 exclusieve Manufaktur-partners staan ter beschikking wereldwijd om klanten te helpen bijzonder individuele wensen te realiseren.

Bovendien kan voor alle modellen advies worden ingewonnen in het hart van het merk in Stuttgart-Zuffenhausen, in samenwerking met de Porsche Centre.

Net zo indrukwekkend als het kunstwerk? Het creatieproces.

Het fabricatieproces is een delicate en veeleisende taak. Naast het gebruik van de beste materialen, zoals leder, Alcantara®, carbon, hout of aluminium, is onze meest waardevolle troef de menselijke hand. Het is vaak het enige instrument dat aan onze eisen kan voldoen. Om met leer te bekleden, te verven en te polijsten. Voor knippen en naaien, of voor montage in de Porsche Exclusive Manufaktur. Altijd de nodige tijd nemen. Met andere woorden, met de grootst mogelijke zorg, kalmte, concentratie, passie en toewijding. Een ambachtelijke kunst die uiteindelijk resulteert in een harmonieus geheel.