911 Sport Classic

911 Sport Classic

Icon of cool

Het tijdperk van vrijheid.

Welkom in de jaren 60. Een decennium vol dynamiek. Een tijd waarin de Côte d'Azur de catwalk van de jetset wordt. Waarin Londen swingt. En waarin in Stuttgart-Zuffenhausen sportwagengeschiedenis wordt geschreven. De 911 Sport Classic herinnert als 'Icon of Cool' aan deze jaren – en aan zijn legendarische voorgangers: de 'oer-Elfer' en de 911 Carrera RS 2.7.

Sport classic

Haute couture.

Een stof waar dromen van gemaakt zijn: Pepita, het zwart-witte ruitpatroon met diagonale strepen, werd voor het eerst in 1965 in de 'oer-Elfer' toegepast. Officieel. Want trendsetters met speciale wensen konden de 356 er al mee uitrusten. Dit tijdloze design is vandaag de dag, net als toen, voorbehouden aan de middenbaan van de stoelen en aan de portierbekledingen.

De bi-color uitrusting van zwart leder en bijzonder fijn semi-alineleder in classic cognac laat niets te wensen over. Dankzij het speciale looiproces blijft de edele ruwe huid natuurlijk zacht aanvoelen. En past dus perfect bij het openporige hout van het interieurpakket paldao. Alternatief leverbaar: de lederuitrusting in zwart en het interieurpakket leder.