Porsche Next

Porsche Digital Showroom

Uw Porsche-droom beleven is een persoonlijke ervaring waarbij de keuze van elk detail een essentieel verschil maakt. Om u daarbij te begeleiden, staan de Porsche Centre helemaal tot uw beschikking. De klok rond nodigt de Digital Showroom u uit voor een online belevenis waarbij u kan navigeren tussen de modellen en andere inspirerende inhoud, met indrukwekkende beelden en zichten.

Start de ervaring
Vind een Porsche Centre bij u in de buurt Vind uw Porsche Centre

Videos modellen

Dreamers Stories

Iedere droom heeft de kracht om de wereld te veranderen. Wij weten hoe het voelt om er één na te jagen en we willen dat anderen hetzelfde doen. Maar genoeg over ons - laten we eens luisteren naar de inspirerende verhalen van andere droomjagers.

Behind the scenes of your dreams

Behind the scenes of your dreams

Driving experiences - Experience your dream

Lifestyle

911 Sport Classic

Een reis door de tijd. Laat u meevoeren naar de Côte d'Azur en herontdek de flair van lang vervlogen tijden met de 911 Sport Classic.

Naar artikel
911 Sport Classic

911 Edition 50 Years Porsche Design

Iconen onder elkaar: het legendarische 911 silhouet ontmoet het puristische karakter van de Chronograph I. Het jubileummodel, waarvan slechts 750 exemplaren bestaan, combineert een tijdloos sportwagendesign met de kenmerken van een iconisch uurwerk en zet zo het succesverhaal voort van zowel de 911 als van een uniek handgemaakt horloge.

Naar artikel
911 Edition 50 Years Porsche Design

TAG Heuer & Porsche

TAG Heuer & Porsche : 2 geschiedenissen, 1 passie. Al meer dan een halve eeuw kruisen de verhalen van de twee bedrijven elkaar. "Wij brengen samen wat onze klanten het liefste van ons beiden hebben: authentiek erfgoed, spannende sportevenementen, unieke levenservaringen en de vervulling van dromen. We streven er allebei naar om unieke, magische momenten te creëren voor onze gemeenschappen".

Naar artikel
TAG Heuer & Porsche